Even voorstellen: Margrethe

In onze winkels werken normaal meer dan 15+ medewerkers om jou aan de perfecte outfit te helpen. Elke dag matchen ze jouw wensen met onze producten – en doen ze fantastisch werk. Vandaag draaien we de rollen om; we zetten de winkelmedewerkers centraal. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waar worden ze gelukkig van? 

Vandaag gaan we in gesprek met Margrethe.

Hi Margrethe, leuk dat je mee wilt werken aan de blogreeks. We beginnen makkelijk: hoe ben je bij Mantje terecht gekomen? 

Na een verhuizing zat ik thuis zonder werk. Ik wilde graag weer aan de slag dus ging op zoek naar iets wat bij mij past. Toen vertelde een vriendin van mij dat ze nog mensen zochten bij Mantje. Op dat moment zat Mantje in een grote verbouwing en hadden zij personeel nodig. Ik twijfelde een beetje maar gelukkig heeft mijn vriendin mij toch over streep getrokken en werk ik nu al 15 jaar met veel plezier op de Outdoor afdeling in Den Burg.

Hoe ziet jouw kledingkast eruit? 

Ik vind het belangrijk dat kleding de vormen van je lichaam accentueert. Ik hou van blauw, vrolijke kleuren
en bloemetjes prints. Met het zomerse weer trek ik het liefst een jurkje uit de kast. Maar een mooi passende spijkerbroek met een sportieve
of modieuze top daar zou je mij ook in kunnen zien lopen.

Waar word jij gelukkig van? 

Van mijn gezin, zonder twijfel! Aan tafel met mijn man, kinderen en kleinkinderen ben ik op mijn gelukkigst!

Laatste vraag: Wat is het mooiste (plekje) van Texel en waarom? 

De zee, de zilte lucht die je tegemoet komt bij zowel de Noordzee als de Waddenzee. De ruimte en weidsheid die Texel heeft en de rust en die het uitstraalt vind ik prachtig.

Dankjewel voor je tijd en uitgebreide antwoorden, Margrethe. 

We hopen je in deze tijd van weinig contact, toch iets persoonlijks mee te kunnen geven. Volgend keer is het de beurt aan: Jesse. Stay tuned!