Even voorstellen: Gert

In onze winkels werken normaal meer dan 15+ medewerkers om jou aan de perfecte outfit te helpen. Elke dag matchen ze jouw wensen met onze producten – en doen ze fantastisch werk. Vandaag draaien we de rollen om; we zetten de winkelmedewerkers centraal. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waar worden ze gelukkig van?

Vandaag gaan we in gesprek met Gert.

Hi Gert, leuk dat je mee wilt werken aan de blogreeks. We beginnen makkelijk: hoe ben je bij Mantje terecht gekomen? 

Ik heb eigenlijk altijd affiniteit met de mode gehad. Na jaren in de horeca te werken, wilde ik een eigen kledingzaak beginnen. Dat heb ik gedaan samen met mijn vrouw. Na 10 jaar vonden wij het wel mooi geweest en wilde we meer ruimte en vrijheid te creëren voor ons gezin. We stopte met de kledingzaak, maar ik wilde nog steeds graag een baan waar persoonlijk contact centraal staat. Toen ze bij Mantje De Koog personeel zochten heb ik m’n stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd. Nu zijn we 4 jaar verder en zit ik helemaal op m’n plek. De omgang met mensen elke dag is heerlijk: geen dag is hetzelfde!

Hoe ziet jouw kledingkast eruit?

Lekker casual. En gevuld met wat er in de mode is. Ik ga gewoon mee. Nu hangt er veel blauw, met hier en daar een fel kleurtje, maar dat kan volgend jaar helemaal anders zijn! Wat altijd blijft is de ongedwongen look. Spijkerbroek, t-shirt of sweater met een sneakertje erbij. Dat is altijd goed. Daarom sluiten de merken Chasin’
en PME Legend ook goed aan bij mijn kledingsmaak. Casual, stoer en niet te netjes.

Waar word jij gelukkig van?

Het woord “gelukkig” vind ik een groot woord. Ik kan van veel kleine dingen al blij worden. 

Dat het goed gaat met mijn gezin en familie, hoe mijn zoon bezig is met radio maken en dat mijn dochter dol is op voetballen en Ajax. Daar kan ik echt van genieten!

Laatste vraag: Wat is het mooiste (plekje) van Texel en waarom?

Er zijn meerdere mooie plekken op Texel. Het bos of het strand bij Ceres in de zomer; daar is het niet zo druk en het water niet zo koud. En de Slufter is een mooie plek om te wandelen. Of lekker thuis zitten in mijn eigen huis. Want dat is ook een héérlijk plekkie hoor!


Dankjewel voor je tijd en uitgebreide antwoorden, Gert.

We hopen je in deze tijd van weinig contact, toch iets persoonlijks mee te kunnen geven. Volgend keer is het de beurt aan: Margrethe. Stay tuned!