Even voorstellen: Vera

In onze winkels helpen 15+ medewerkers jou elke dag aan de perfecte outfit. Ze matchen jouw wensen met onze producten – en doen fantastisch werk. Vandaag draaien we de rollen om; we zetten de winkelmedewerkers centraal. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waar worden ze gelukkig van?

VANDAAG GAAN WE IN GESPREK MET VERA.

Hi Vera, leuk dat je mee wilt werken aan de blogreeks. We beginnen bij het begin: Hoe ben je bij Mantje terecht gekomen? 


Ik woonde al even in Den Haag en sinds afgelopen zomer kwam ik weer steeds vaker op Texel. Iedere keer als ik weer op Texel kwam werd ik vrolijk en blij en dacht ik wat ben ik toch op een mooi eiland geboren. Zoals ze zo mooi zeggen; ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan.’ En zo begon het te kriebelen om weer terug te gaan naar Texel, ‘back to my roots’. Ik las vervolgens een vacature van Mantje in de Texelse krant en daar heb ik meteen op gereageerd en woonde ik hierdoor weer heel snel op het eiland. Om nooit meer weg te gaan!

Wat is het leukste aan werken bij Mantje?

Het is een groot bedrijf met veel afwisseling; klanten helpen, de winkel aankleden, verwerken van nieuwe kleding, schoenen en accessoires. Dit vind ik prettig en uiteraard het werken in een leuk team met fijne collega’s is voor mij een belangrijk pluspunt wat voor mij het werken bij Mantje zo leuk maakt.


Welk merk is je favoriet en van welke trend van dit moment word jij blij?

Er zijn wel meerdere merken die ik heel leuk vind, maar als ik er dan toch een moet kiezen dan is het S. Oliver. Dit merk heeft altijd leuke bovenkleding, maar ook fijne spijkerbroeken.

Met welke kleur hangt je kast vol?

Ik trek mijn kast open en zie dat ik maar 2 kleuren, 1 rode trui en 1 okergeel vest, in mijn kast heb hangen buiten zwart, bruin en wit. Misschien toch maar wat meer uit mijn comfortzone stappen en nog andere kleuren proberen.


Wat is het mooiste (plekje) van Texel en waarom?

Er zijn zoveel plekjes op Texel die ik mooi vind en waar ik graag wandel, heerlijk ontspannen en die frisse lucht inademen. De plekjes op Texel waar ik dan graag wandel zijn de bollenkamer, de slufter, de dennen, de hoge berg en het strand.

Tot slot! Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Verder vind ik het ook leuk om in de keuken te staan; uitgebreid eten te koken of nieuwe dingen uitproberen.


Dankjewel voor je tijd en uitgebreide antwoorden Vera!