Even voorstellen: Jeanet

In onze winkels helpen 15+ medewerkers jou elke dag aan de perfecte outfit. Ze matchen jouw wensen met onze producten – en doen fantastisch werk. Vandaag draaien we de rollen om; we zetten de winkelmedewerkers centraal. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waar worden ze gelukkig van?

VANDAAG GAAN WE IN GESPREK MET JEANET.

Hi Jeanet, leuk dat je mee wilt werken aan de blogreeks. We beginnen bij het begin: hoe ben je bij Mantje terecht gekomen en wat heb je hiervoor gedaan?


Op Facebook kwam ik een vacature tegen van Mantje. Ik heb Sandor gebeld en een sollicitatie geschreven. Nu, 3 jaar later, zit ik nog steeds op mijn plek hier. Ik ben jaren terug begonnen bij banketbakkerij Ofrein, daarna ben ik samen met mijn man een bar, restaurant en snackbar gaan pachten op vakantiepark Dennenoord. Dit hebben we 10 jaar gedaan. Na die tijd ben ik weer teruggegaan naar de bakkerij waar inmiddels ook een konditorei bij gekomen was. Toen dat stopte, ben ik bij de Hema gaan werken en na 17 jaar daar gewerkt te hebben dus naar Mantje gegaan.


Wat leuk dat je al 3 jaar bij Mantje werkt en wat een mooie ervaringen heb je opgedaan! Op welke afdeling bij Mantje werk je momenteel?

Ik werk op zowel de damesmode afdeling als op de herenmode. De afwisseling die je daardoor hebt vind ik erg fijn. Geen dag is hetzelfde. Het contact met de mensen en collega’s en de leuke gesprekken die je hebt daar houd ik echt van. En als die klanten je dan bedanken voor de goede hulp, want díe krijg je tegenwoordig helaas niet overal meer, daar word je echt blij van.


Dat vrolijkt inderdaad elk mens op! Hoe ziet jouw kledingkast eruit? 


Eigenlijk heel veel kleuren. Zwart, bruin, beige, geruit en aubergine. Ik draag het allerliefste verschillende items. Dit pak van de foto vind ik bijvoorbeeld echt geweldig! Maar een mooie broek met een blouse en vest of blazer, of een leuke trui vind ik ook erg leuk. Net zoals een jurkje, ook dit vind ik leuk. Heel divers dus. Mijn favoriete merken zijn wel Penn&Ink én Summum, maar ook andere merken vind ik leuk, ik heb van alles wel iets.


Waar word jij gelukkig van?


Dit jaar zijn wij voor het eerst opa en oma geworden van ons kleinkind Fedde. Onwijs leuk! Elke woensdag mag ik op hem passen. Maar ook als mijn 3 kinderen langskomen en we elkaar spreken over wat ze bezighoudt. Of het gezellig kletsen met vriendinnen, een fietstocht, of een dagje naar het strand, daar kan ik echt van ontspannen.


Laatste vraag: Wat is het mooiste (plekje) van Texel en waarom?


De Hogeberg. Maar ook het stuk waddendijk fietsen langs de Waddenzee vind ik prachtig.


Dankjewel voor je tijd en uitgebreide antwoorden Jeanet!


Volgend keer is het de beurt aan: Carin. Stay tuned!