Even voorstellen: Carin

In onze winkels helpen 15+ medewerkers jou elke dag aan de perfecte outfit. Ze matchen jouw wensen met onze producten – en doen fantastisch werk. Vandaag draaien we de rollen om; we zetten de winkelmedewerkers centraal. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waar worden ze gelukkig van?

VANDAAG GAAN WE IN GESPREK MET CARIN.

Hi Carin, leuk dat je mee wilt werken aan de blogreeks. We beginnen bij het  begin: hoe ben je bij Mantje terecht gekomen en wat heb je hiervoor gedaan?

Momenteel werk ik al zo’n 3 jaar bij Mantje in De Koog, op de Sportfashion- en modeafdeling. Elke keer vanuit Den Helder, maar nog steeds ga ik met veel plezier ernaartoe! Hoe ik bij Mantje ben beland? Ik zat bij vrienden aan de koffie en praatte vervolgens wat met een dame die ik  al wel kende. Er kwam al vrij snel ter sprake dat ik werk zocht. Zij werkte al bij Mantje, zodoende  kwam Mantje eigenlijk op mijn pad.

Wat zo’n kopje koffie toch kan doen… Wat maakt voor jou het werken bij  Mantje zo leuk en hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

Toch wel het contact dat je hebt met de klanten; een praatje maken en het adviseren. En het is  daarbij al helemaal prettig als ze tevreden de deur uit lopen. Mijn collega’s omschrijven mij als  een persoon die het hart op de tong heeft, eerlijk en oprecht.

Eerlijk en oprecht, mooie eigenschappen zijn dat! Welk merk is je favoriet?

Didriksons is toch wel een favorietje. Ik draag het zelf dan ook erg graag. Het is de verhouding  van prijs en kwaliteit welke erg goed is. De klanten zijn er tevens ook erg tevreden over en ze  komen echt terug voor het merk.

Didriksons is een mooi en trendvol outdoor merk! Welke trend vind je  momenteel leuk en welke outfit draag je het liefst?

Mij maak je blij met de pastel tinten, dit komt dan langzamerhand ook steeds meer terug in mijn  kast, naast de kleuren natuurtinten zoals beige, bruin, zwart en wit. Vroeger droeg ik ook al veel  pasteltinten; dit past gewoon goed bij mijn huidtype. Knalkleuren passen gewoon niet zo bij mij.  Ik draag het allerliefste een spijkerbroek, het is zo lekker makkelijk te combineren. Maar ik houder ook erg van om mij lekker op te doffen als ik een avondje uit ga.

We zijn er bijna… Waar word jij nou écht gelukkig van?

Mijn gezin en alles daaromheen. Ook van mooi weer! Niks kan tegen een lekker zonnetje op.

En tot slot: Wat is het mooiste van Texel en waarom?

Iets typisch Texel. Het toerisme. Je ziet bijvoorbeeld vrijwel iedereen In outdoor kleding lopen en  dat begint eigenlijk al op de boot. De rugtassen, verrekijkers, wandelbroeken en  wandelschoenen.

Dankjewel voor je tijd en uitgebreide antwoorden Carin!

De volgende keer is de beurt aan: Gerda. Stay tuned!