Even voorstellen: Isabel

In onze winkels helpen 15+ medewerkers jou elke dag aan de perfecte outfit. Ze matchen jouw wensen met onze producten – en doen fantastisch werk. Vandaag draaien we de rollen om; we zetten de winkelmedewerkers centraal. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waar worden ze gelukkig van? 

VANDAAG GAAN WE IN GESPREK MET ISABEL. 

Hi Isabel, leuk dat je mee wilt werken aan de blogreeks. We beginnen bij het begin: Hoe lang werk je al bij Mantje en op welke afdeling kunnen we je vinden? 

Sinds 1 September 2021 ben ik gaan werken bij Mantje. Momenteel ben ik werkzaam op de outdoor maar ik heb ook op de schoenen afdeling en mode gestaan. 

Hoe ben je bij Mantje terecht gekomen? 

Op de OSG heb ik 2 weken stage mogen lopen bij Mantje. Dat vond ik toen erg leuk! Ik volg de opleiding detailhandel/verkoopmedewerker in Heerhugowaard. Voor deze opleiding werk ik momenteel bij Mantje. In de vakantie en de zaterdagen werk ik bij mijn ouders in de viszaak. 

Wat is het leukste aan werken bij Mantje? 

Het contact met de klanten vind ik leuk en ik heb leuke collega’s. 

Welk merk is je favoriet en van welke trend van dit moment word jij blij?

Scotch&Soda vind ik een erg leuk merk! Ik volg niet echt een trend ik doe aan wat ik op dat moment leuk vind. Ik draag momenteel graag sneakers of laarsje met een broek en een blouse. 

Wat is het mooiste (plekje) van Texel en waarom? 

Ik vind het gebied van de Hoge Berg erg mooi! Mijn opa en vader hebben daar een boerderij en als ik daar ben geniet ik daar enorm van. 

Waar word jij gelukkig van en wat houd je bezig in je vrije tijd?

Een avond uit met mijn vriendinnen, een middag naar het strand. En als ik een dagje naar mijn 5 achter nichtjes ga. 

Tot slot! Wat wil je nog écht gedaan hebben in je leven? 

Ik heb voor mijn 16e verjaardag een parachutesprong van mijn vriendinnen gekregen en die wil ik nog graag maken. 

Dankjewel voor je tijd en uitgebreide antwoorden Isabel! Helaas is dit alweer je laatste maandje bij ons. Isabel gaat verder met werken bij haar ouders in de viszaak, een erg mooie stap. We gaan je gezelligheid missen en zien je hopelijk nog vaak bij Mantje!

De volgende keer is de beurt aan: Vera. Stay tuned!