Even voorstellen: Gerda

In onze winkels helpen 15+ medewerkers jou elke dag aan de perfecte outfit. Ze matchen jouw wensen met onze producten – en doen fantastisch werk. Vandaag draaien we de rollen om; we zetten de winkelmedewerkers centraal. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waar worden ze gelukkig van?

VANDAAG GAAN WE IN GESPREK MET GERDA.

Hi Gerda, leuk dat je mee wilt werken aan de blogreeks. We beginnen bij het begin: Hoe lang werk je al bij Mantje en op welke afdeling kunnen we je vinden?

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Mantje. Je kunt mij vinden op de Heren outdoor in De Koog, maar af en toe wordt het afgewisseld met de damessport en- jeans afdeling.

En… hoe ben je dan bij Mantje terecht gekomen?

Voor ik bij Mantje kwam, hadden wij een Restaurant “de Kroontjes”. Veel mensen die bij Mantje komen kennen mij dan ook van het restaurant. Toen we daar uiteindelijk mee stopten heb ik brutaal weg bij Mantje gesolliciteerd. Het leukste aan mij Mantje werken vind ik dan ook de gesprekken en het contact met de klanten.


We zijn erg benieuwd: Wat is je favoriete merk?

Net als velen vind ik Didriksons heerlijk! Waterdichte jassen met mooie kleuren én lange mouwen, erg belangrijk gezien ik niet de kleinste ben. 


En wat draag je het liefst?

Ik word blij van een goede jeans en iets comfortabels daarboven, met kleur. Dan zit je in elk jaargetijde goed. Mijn favoriete kleuren zijn paars, roze en groen, meestal niet té fel.

We zijn er bijna… Waarvan word jij nou écht gelukkig en wat houd je bezig in je vrije tijd?

Ik word erg gelukkig van mijn gezin, met name onze kleinzoon waar ik ook 1 dag in de week voor mag zorgen! Daarnaast mountainbike twee keer in de week, weer of geen weer: we gaan! Ook ben ik altijd bezig met klussen of sokken breien. Stilzitten is niks voor mij.


Een echte bezige bij! Tot slot: Wat is het mooiste van Texel en waarom?

Bij ons in Oudeschild, over de dijk langs het wad. Geen dag is hetzelfde maar de zonsopkomst is daar het allermooist.


Klinkt heerlijk!  Dankjewel voor je tijd en uitgebreide antwoorden Gerda!


De volgende keer is de beurt aan:  ….. Stay tuned!